Brewdog Santa Paws

Tämä on jälleen esimerkki oluesta, jossa pitäisi tyylinsä puolesta olla enemmän alkoholia. Toisia se haittaa, minua ei. On oikeastaan aina aika virkistävää päästä juomaan kevyempiäkin oluita, joissa on kuitenkin tummempaa ja tuhdimpaa fiilistä. Olen muutenkin välillä pohtinut, että sitä voisi nauttia niin paljon enemmän oluista, jos niissä vain olisi vähemmän alkoholia.

Tuoksussa on paahtunutta kahvia sekä jotain pehmeän kukkaista, jonka täytyy tulla etiketin mukaan olueen lisätystä hunajasta. Rinnalla haistelemassani Mufloni Huurupukissa on huomattavasti lämpimämpi ja hieman makeampi tuoksu, tämä Santa on aika kylmäkiskoinen tapaus.

Maku on miellyttävän pehmeä samaa paahteisuutta kuin tuoksussa. Brewdogin olueksi tämä on aika maltillisesti humaloitu. Jälkimaku on mieto, muttei millään tapaa huono. Kokonaisuutena tämä on varsin vaatimaton, mutta muuten mukava olut. Huurupukista lisää lähipäivinä.

Lisäys: Kyseessä on siis joulun 2013 alla ruokakaupoissa myyty 4,5-prosenttinen versio, joka on maustettu hunajalla, eikä 8,2-prosenttinen inkiväärillä maistettu versio.

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Jouluolutta maitokaupasta | Kaunis humala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s